Semester

Hej vänner, jag vet att dert har varit lite dåligt med uppdateringar på bloggen under ett tag, jag har istället laggt stort fokus på min ”privata” och min offentliga Facebook- sida.

Jag lovar dock att bättra mig och ska under min semester, förutom att sola, bada, campa, paddla kanot, resa och läsa, också försöka flytta över lite av de äldre uppdateringar som jag har gjort på facebook. Det handlar om allt ifrån studiebesök som jag gjort (bla i Norrliden, Sveriges riksdag och Almedalen)till funderingar över riksaktuella, eller lokala nyheter. För den som vill ha en lite mer kontinuerlig uppdatering rekommenderar jag dock att följa min offentliga facebook-sida.

Ah, och just det. Eftersom jag åker på semester imorgon, fredag, så kan jag vara aningen svår att nå, men sms fungerar bra. Men jag ber er att gärna låta bli att skicka till mig mellan fredag-måndag eftersom jag då befinner mig i östra rikshalvan;) och då får betala kostnaden.

Låt oss nu bara hoppas på lite bättre väder än här nere i Kalmar..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s