Dywik(KD) svarar på Perssons(S) utmaning idag!

Pressmeddelande – Sandvik, Kalmar kommun den 1 augusti 2012

Idag kommer Kristdemokraternas gruppledare Christopher Dywik(KD) att svara på kommunalrådet Johan Perssons(S) utmaning och springa Kalmarmilen.

20120806-022137.jpg

Tidigare under året utmanade socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson de andra partierna att springa Kalmarmilen. Kristdemokraterna, som hade varit inne på samma tankar, beklagade att Persson hann före med att utmana, men nappade givetvis direkt.

– Det här är bara en av många saker som händer här i Kalmar under året. Det är bra reklam för Kalmar med många aktiviteter och tävlingar och kul för alla som bor här att det finns mycket att se och göra. Det här är mitt sätt som politiker att vara delaktig och hjälpa till att lyfta fram det.

– Jag ser det mest som en kul grej. Jag har egentligen inte förberett mig på något speciellt sätt. Jag har lagt om kosten lite och klippt gräset vid min farmors hus i sommar. Vi får se hur kul jag tycker att det är när jag väl springer milen för första gången sedan min värnplikt på P18 för över 10 år sedan, säger kristdemokraternas gruppledare Christopher Dywik med ett skratt.

– Jag ser fram emot ett roligt lopp i vår vackra stad och önskar Johan Persson och alla andra löpare lycka till ikväll, avslutar Dywik.

Info:KD: s trupp kommer idag förutom Kristdemokraternas gruppledare Christopher Dywik att bestå av KDU:s distriktsordförande Fredrik Sjömar.

För mer information:
Christopher Dywik
Ordförande och Gruppledare för Kristdemokraterna i Kalmar

Mobil:
073-18 06~887

PS: Start vid Larmtorget 19.10. Eftersom loppet går förbi KD-Kansliet (vid brandstationen) ungefär halvvägs så är det en bra plats att stå och heja på. Dyk gärna upp, jag lär behöva allt stöd jag kan få.😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s