KDU lanserar ny kampanj


Kristdemokraternas ungdomsförbund (KDU) lovade idag, i samband med att de lanserar sin nya kampanj ” Mitt hjärta är blått”, att de kommer att lägga i en högre växel med kampanjarbetet under hösten och vara ute på skolor och andra ställen där ungdomar möts och föra ut kristdemokratisk politik.

Den nya kampanjen, dess fokus på att solidaritet, familj och gemenskap och de friska tagen glädjer givetvis mig som Ordförande för Kristdemokraterna i Kalmar, ungdomarna är vår framtid!

Här nedan kommenterar några KDU:are själva sin nya kampanj:

”Många unga människor mår dåligt. Familjer splittras och ett stort antal personer lever i ensamhet. Den globala fattigdomen är fortfarande stor. Detta är exempel på problem vi behöver få bukt med, men politiker kan inte lösa allt. Lika viktigt är hur vi beter oss mot varandra och att vi tar ansvar för våra medmänniskor.”

Aron Modig, Förbundsordförande KDU.

”Mitt hjärta är blått! – därför att Sverige ska bygga på kristna värderingar om frihet, ansvar och solidaritet, därför att solidariteten inte börjar i riksdagen med en stor stat och världens högsta skatter. Solidaritet handlar om att ta ansvar och visa omtanke för sina medmänniskor och solidariteten börjar inte i riksdagen – den börjar i vardagen hos dig och mig.”

Christian Carlsson, 2:e vice Förbundsordförande KDU.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s