Kristdemokrat – och stolt

Det är två år sedan valet och två år till valet. Nu kavlar vi upp ärmarna och höjer svansföringen i Kalmar. Missa inte min halvtidsartikel i dagens Barometern där jag summerar den tiden som varit, läget i partiet och mina prioriterade områden.

Det kommer bli mer fokus på barn och ungdomars uppväxtvillkor, på omsorg om våra äldre samt ett tydligare ställningstagande för den kultur, de traditioner och de värderingar som har präglat vårt land i 1000 år. Men läs artikeln själv här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s