Medborgardialog i Läckeby

För dem som följer mig så vet man att jag sätter stort värde i att inte låsa in mig på massa möten utan att tvärtom vara ute och möta medborgarna så mycket som möjligt. Under gårdagskvällen besökte jag Läckeby för att delta vid medborgardialogen på Åby skola.

Det var ett brett spektrum av frågor, synpunker och goda idéer i den nästan fullsatta matsalen. Allt ifrån kollektivtrafiken och enhetstaxan, till felplacerade grisar, stökiga återvinningsstationer, önskemål om konstgräsplaner och behov av en cyckelväg mellan Läckeby och Linsdal diskuterades.

Tack för en kväll med goda ideer och trevliga samtal!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s