Invigning av multiarena i Lindsdal

attefall invigerIdag har jag varit i Lindsdal tillsammans med min vice ordförande Ann-Mari Jensson och träffat bostadsministern Stefan Attefall, som var på besök i Kalmar för att träffa landshövdingen och inviga Lindsdals multiarena.

Jag och Attefall passade dessutom dagen till ära på att spela lite fotboll med ungdomarna (vilken syn det måste ha varit när man sprang där i fin-skor och slips). Dessvärre vann Attefalls lag på straffar, men jag håller fast vid att jag (som god värd) lät ministerns lag vinna. Men nästa gång så…

Innan vi begav oss ifrån Linsdal så besökte vi givetvis också den nyutbyggda ICA-butiken och värmde oss med lite glögg medan Barometern intervjuade Stefan om bostadsbristen, vad som regeringen gör för att få igång bostadsbyggandet och vad vi som lokala politiker kan göra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s