Vi låter inte Centern cementera det socialistiska och landsbygdsfientliga styret

Det står nu klart att Centerpartiet efter flera månaders hemliga samtal med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet definitivt lämnat Alliansen i Kalmar.

Det är bra att det äntligen blir tydligt vilken sida Centerpartiet egentligen står på och vad de anser viktigast.

Vi förstår att man vill vinna makt och inflytande. Men vi beklagar uppriktigt Centerpartiets kortsiktigt tänkande. Att man genom sitt agerande hotar att cementera det socialistiska och landsbygdsfientliga styret i Kalmar bedöms uppenbarligen som oviktigt – så länge som man får vara med vid köttgrytorna.

Vid valet 2010 lovade vi väljarna att bryta det långa socialistiska maktinnehavet i Kalmar till förmån för ett borgerligt styre. Det kommer vi kristdemokrater fortsätta kämpa för!

Under gårdagen hade den nya Allianskonstellationen i Kalmar bestående av KD, FP och M ett positivt och framtidsinriktande första möte.

Kristdemokraternas ingång i det hela är att Kalmar behöver en nya politik. Vi måste bryta centraliseringsvågen. Förmynderiet av familjer och äldre måste få ett slut. Och vi måste på allvar ta tag i otryggheten på gator och torg. Multiarenor och storslagna byggnationer allena duger föga. Den viktigaste investeringen för framtiden är de som stärker familjen och ger våra barn och unga en trygg uppväxtmiljö.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s