KD på utvecklingsvandring i Ölvingstorp

ölvingstorp1
Det var ett mycket trevligt och givande möte/vandring i Ölvingstorp med god uppslutning ifrån de boende. Både gamla som unga hade slutit upp för att komma med synpunkter, förbättringsföreslag, klagomål och uppmuntran.

Där kan man snacka om levande landsbygd! Om befolkningen i vissa större orter skulle vara hälften så engagerade för sin bygd så skulle det inte längre vara möjligt för politiker att behandla landsbygden styvmoderligt, och politiska ”ambulansutryckningar” skulle snart vara ett minne blott.
ölvingstorp2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s