Aftonbladet uppmärksammar ID-stölden

För den som missat det så uppmärksammade Aftonbladet häromdagen stölden av min identitet i en artikel på nätet.

För den som missat artikeln så kan jag informera den som ändå är intresserad om att jag sedan förra uppdateringen har varit i kontakt med SIBA och kunna bekräfta att de har killarna i fråga på film.

Jag har även blivit kontaktad av ännu en politiker i kommunen som har blivit drabbad, liksom en privatperson som känner en annan som har blivit drabbad. Jag har ifrån den sistnämnda även fått en bild på en person som tydligen ska vara ansvarig för ID-stölden. Jag avvaktar dock på att polisen ska kontakta mig så att jag får se filmen ifrån SIBA:s videoövervakning innan jag gör en riktad anklagelse eller anmälan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s