KD önskar en glad nationaldag

nationaldagen

Idag är det Sveriges nationaldag kära läsare. Jag hoppas alla att ni hade en riktigt bra dag! Idag och på nationaldagen nästa år skulle jag vilja be er att fundera bara lite extra på hur bra vi egentligen har det i Sverige. Visst skulle en mängd saker kunna vara bättre. Men idag är inte rätt dag att tala om det som ör dåligt med Sverige. Idag bör vi ta en picknickfilt och sätta oss nere vid slottet med vår familj och våra vänner och bara njuta av det vackra vädret och utsikten över slottet – Kalmars egna symbol för friheten ifrån utländskt förtryck, för rätten att själva form vår rättsordning och kultur. Idag minns vi dem som genom årtusenden har stupat för at vi idag 2013 ska kunna ta yttrandefriheten, religionsfriheten, demokratin, likheten inför lagen och allt annat som vi tar förgivet.

Idag hade vi i Kristdemokraterna bjudit in till picknick vid slottet. Det var första gången av vad som förhoppningsvis blir många fler. Vi spelade kubb, åt och skrattade.

Därefter begv vi oss ner till Stagneliusskolan för att vara med i fanborgen vid Kalmar kommuns nationaldagsfirande. En stolt ordförande kunde noterar att KD som, likt de flesta tidigare åren, var det partiet som slöt upp med störst trupp..

picknick1

picknick2

picknick3

fanborg1

fanborg2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s