Det egna ansvaret har man från början till slut

hägglund”Det egna ansvaret har man från början till slut.” Göran Hägglunds klockrena tal i gårdagens partiledardebatt (i kvällsblaskorna benämnt ”slutstriden”) var välbehövligt. Och att vänstermedia sågade innehållet i talet får tolkas som att Hägglund träffade precis rätt.

Sverige är ett fantastiskt land, men vi som bor här har inte bara rättigheter, utan också skyldigheter – det är dags att vi vågar prata etik och moral, rätt och fel igen. Där har vi den stora skiljelinjen i svensk polititik! Ta del av Göran Hägglunds inledningstal i partiledaredebatten här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s