Försvaret är inte ett särintresse!

Trots ÖB:s varningar om att Försvarsmakten kommer bli tvungen att skrota ett helt vapenslag för att klara av den budget som regeringen gett dem, så fortsätter slakten av det svenska förvaret. Inte så konstigt då ”Det nya arbetarepartiet”(M) anser att försvaret är ett särintresse.

Det är dock en åsikt som får stå för dem! Försvaret är inte en spargris som finansministern kan plocka ifrån hur som helst. Försvaret av Sverige är ett allmänintresse och fokus i försvars- och säkerhetspolitiken måste vara att försvaret ska dimensioneras och utformas med utgångspunkt att kunna försvara Sverige som nation. Statens grundläggande uppgifter är att skydda vårt lands suveränitet, medborgarna, statsskicket och vårt lands rätt att själva forma vår rättsordning och kultur.

Nästa år är det val. Då avgör Din röst hur regeringen prioriterar. Kristdemokraterna är det försvarsvänliga alternativet.

Publicerad i Östran 2013-09-09

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s