Hur får du ihop det?

Ni har väl inte missat att jag skrev om hur vi vill stärka villkoren för barn och unga samt ge familjer möjlighet att få ihop livspusslet tillsammans med Jimmy Loord och Madeleine Rosenqvist i lördags?

Vi är övertygade om att Sveriges tillväxt kräver en god uppväxt! Att om våra unga kommer ut i livet som självständiga, trygga och ansvarstagande personer så kommer det i sin tur leder till en positiv spiral för Sveriges långsiktiga utveckling.

tre förslagGrunden i vår politik handlar inte om pekpinnar eller att stöpa alla familjer i samma form utan om att ge familjen större förutsättningar att, utifrån sina förutsättningar, forma sin egen vardag för att få den att gå ihop.

Här är tre viktiga steg på vägen mot att göra Sverige till världens bästa land att växa upp i!

1. Mindre barngrupper i förskolan, för att skapa bättre förutsättningar för en lugn miljö och god pedagogisk verksamhet med personal som har tid.

2. Utbyggd och mer flexibel föräldraförsäkring, som skapar tid för barnen och ger bättre möjligheter att kombinera jobb och familj. Vi säger nej till kvotering för vi vill åta familjen bestämma själva.

3. Stöd till ekonomiskt utsatta barnfamiljer. Genom sänkt skatt på arbete, höjda bostadsbidrag och höjd nivå i föräldraförsäkringen vill vi göra det enklare för familjer att få ihop ekonomin.

Läs hela artikeln hos Barometern här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s