Renoveringen av skolan och förskolan i Hagby

Noterar att Centern har fångat upp min gamla käpphäst om en renovering/nybyggnation av skolan och förskolan i Hagby. Det är givetvis mycket glädjande. Men det var dock ett vallöfte som majoriteten hade redan vid förra valrörelsen…och sen dess har det inte hänt ett jutta.

Vi Kristdemokraterna har – som enda parti – i vår budgetreservation för 2013 och ekonomisk plan för 2014-2015, lyft att kommunen borde prioritera renovering och byggnation av nya lokaler för förskolan och skolan i Hagby och Halltorp. Det kommer vi fortsätta kämpa för.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s