Skuggar lärare på Hagbyskolan

Imorgon, torsdag kommer jag att skugga en lärare på Hagbyskolan. Besöket sker i samarbete med Lärarförbundet som har ebjudit samtliga ledande politiker att få ”skugga” en lärare under en heldag för att få en bättre inblick i lärarnas vardag.

Det är lite extra kul att det var just Hagbyskolan som jag blev tilldelad, med tanke på att Kristdemokraterna som enda parti, har kämpat så länge för en ombyggnation och renovering av förskolan och skolan. Något som vi nu fått gehör för i nästa års budget!

Imorgon kommer jag alltså under hela dagen att följa läraren Jennie Jonsson, både på lektiontid, i lärarrummet, på rasterna och på ”Fritids” under eftermiddagen. Jag ser fram emot en spännande och lärorik dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s