Åhléns spelar de främlingsfientliga rakt i hand

Men snälla nån Åhlens vad i hela friden håller ni på med!? Sen när blev pepparkaksgubbar och gummor i en julkatalog synonymt med rasim? Och om gubben och gummen nu föreställer svarta afrikaner, är det då inte en betydligt mer rasistisk handling att avlägsna alla som en kan uppfattas som mörkhyade ifrån katalogen?

Nej det här är trams av hög nivå och Åhlens är de främlingsfientligas ”nyttiga idioter”. De enda som på något sätt gynnas av dylikt trams är främlingsfientliga, eftersom de plötsligt kan framställa sig som de enda sunda i en värd där Tintin, Barnen Hedenhös, Pippi Långstrump, pepparkaksgubbar och Kalle Anka på julaftonen är rasistiskt. Därför är det viktigt att understryka att så inte är fallet, det här är trams och det tycker de flesta, ifrån höger till vänster!

Läs mer om Åhléns och deras märkliga utspel här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s