Utvecklingsdialogen i Lindsdal

Utvecklingsdialog i Lindsdal igår. Av någon för mig oförklarlig anledning har man slutat att flagga för dessa på kommunens hemsida, varför jag som närvarat på så gott som samtliga dialoger runt om i kommunen, inte var medveten om att det var igår.

Jag ber om ursäkt till alla Lindsdalsbor för att jag uteblev. Jag vill dock samtidigt flagga för att det går bra att kontakta mig här på bloggen, på Facebook, på mail eller telefon nästan när som helst om man har några synpunkter, ideér eller klagomål att framföra. Tveka inte!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s