Väljarna avgör vem som ska styra!

Barometern hävdar idag att Christina Fosnes, nytt förstanamn för (M) i Kalmar hävdat att ett maktskifte i Kalmar förutsätter att Centerpartiet är med – vilket Anders Andersson(C) givetvis inte vill (han vill att socialisterna fortsätter styra Kalmar).

Oavsett om det verkligen var så hon sa eller ej, så är det hela givetvis nonsens! Det är inte Anders Andersson (C) som bestämmer vilka som ska styra Kalmar, dagens maktförhållanden är också irrelavanta. Vilka som ska styra Kalmar efter valet bestäms på valdagen, av väljarna!

Andra partier får svara för sig själva. Men Kristdemokraterna går till val på att bryta det långa socialistiska maktinnehavet i Kalmar och ersätta det med ett frihetligt och borgerligt styre. Det planerar vi att göra tillsammans med Moderaterna och Folkpartiet.

En röst på Kristdemokraterna är en röst på förändring: För en ny politisk ledning som kämpar för trygga familjer, mer respekt för våra äldre, mer samhällsgemenskap, en levande landsbygd och som inser att den viktigaste investeringen för framtiden är på våra barn och unga!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s