Valframgång i EU-valet – nu ska trenden fortsätta!

Jag skulle vilja rikta ett stort tack till alla Ni som la er röst på Kristdemokraterna i EU-valet. Jag skulle också vilja tacka alla medlemmar för ett fantastiskt arbete under EU-valrörelsen! Det räckte inte ända fram till två mandat, men däremot har vi under några få månader ryckt upp oss ifrån 3 % till 6%. Det är en fördubbling av vårt stöd!

I ett valdistrikt i Kalmar hade vi över 11%, två st över 9 % och inte i mindre än 12 st hade vi över 7 %. Det går inte komma ifrån att vi har en stor potential att öka vårt stöd vid höstens Kommunfullmäktigeval.

Så åter igen. Stort tack till alla er som pratat med vänner och bekanta, delat ut valfoldrar och varit med på kampanjer (dag som natt)! Ditt engagemang och stöd är livsviktigt: En kan inte göra alla, men alla kan göra något!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s