KD:s politiker nobbar inte Kvarnholmen och Norrliden

Häromdagen gjorde Östran en sammanställning av var Kalmars politiker bodde. Tramisigt? Ja kanske lite. Men jag tycker samtidigt att det kan vara lite småkul med sånna här sammanställningar. Och i vissa fall kan det också säga ett och annat om huvuvida vi politiker lever som vi lär.

Men, vad gäller Östrans slutsatser att Kvarnholmen och Norrliden i princip nobbas av Kalmars politiker så är det dock en sanning med modifikation. Vad gäller mig själv så bor jag förvisso i Mortorp (Melltorp) men för resten av fullmäktigegruppen så är det just Kvarnholmen och Norrliden som gäller.

Läs artikeln här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s