Kommentar till valresultatet

Fick kommentera valresultatet i gårdagens Barometern. De har återgett vad jag sa… hyfsat korrekt. Men dessvärre har de missat att jag underströk att undertecknad och Kristdemokraterna i Kalmar har lyft integrationspolitiken flera gånger under året (men att media tycks vara helt ovillig att skriva om denna fråga så länge som det inte är SD som säger nått).

Vidare påtalade jag att Kristdemokraterna i Kalmar gick framåt, om än mindre än jag hoppats på, samt att jag gladde mig över att den största ökningen var i min egen valkrets Tvärskog där Kristdemokraterna med 8,3 % blev största borgerliga parti!

dywik om valet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s