Sprang in pengar till flyktingar och barndiabetes

Lejonöoppetjpg

Undertecknad tillsammans med mina gruppledarekollegor i Allians för Kalmar – Inger Hillmansson (FP) och Christina Fosnes (M).

I lördags hade jag nöjet att få vara en av de ”Kalmarprofiler” som sprang Lions och Kalmar SK:s välgörenhetslopp ”Lejonloppet” på Fredriksskans.

Loppet pågick under en timme, och för varje varv som vi sprang så skänktes det pengar till arbetet med barndiabetes och till Röda korsets flyktinghjälp. Sammanlagt ska vi enligt uppgift ha samlat in närmare 50 000 kr.

Det var ett bra arrangemang och det var roligt att kunna göra något gott för andra, samtidigt som jag fick lite motion. Trots regn och problem med min astma inledningsvis, så känner jag mig ändå ganska nöjd med mina 22 varv. Men nästa år ska jag bannemej komma upp i minst 25 varv (en mil)!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s