Om mig

bild3b

Gruppledare för Kristdemokraterna i Kalmar kommun. Vice Ordförande i Södermöre kommundelsnämnd och Kalmar Länsmuseums styrelse. Ledamot i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige.

Som gruppledare har jag ett övergripande ansvar för alla frågor. Men jag följer framförallt utvecklingen inom landsbygdsutveckling och barn- och ungdomsfrågor.

Men lag & ordning, kultur, integration, äldrefrågor och andra frågor som på något sätt handlar om samhällsgemenskap, traditioner & värderingar ligger mig alltid varmt om hjärtat.

Uppväxt i det lilla samhället Tvärskog söder om Kalmar. Bor numera i Mortorp. Gillar landsbygden och tycker att familjen och traditioner är viktiga. På fritiden åker jag längdskidor, lirar innebandy, lyssnar på musik, läser historiska böcker, påtar i trädgården eller tar en sväng ut med båten när vädret tillåter. Stor fan av Juniorhockey-VM. Spelar Sverige så kommer det före allt annat.

Gjorde min värnplikt på Livkompaniet P18 Visby. Utbildad guide och väktare/skyddsvakt och har tidigare bland annat jobbat på Kalmar Länsmuseum. Vill hävda att jag har ganska bred arbetslivserfarenhet och har arbetat med allt ifrån butiksarbete, städning, distribution och diverse hotellarbete. Men också pedagogiskt arbete med barn och ungdomar som vikarie på diverse skolor, särskolor, fritids och förskolor.

• Toppade föreningen Företagarnas listning av mest småföretagsvänligaste kandidat vid valet 2010.

• Haft kommunala uppdrag för Kristdemokraterna sedan 2003.

• Inledde mitt politiska engagemang i Moderata samlingspartiet och var bland annat Ordförande för Moderata Ungdomsförbundet i Kalmar. Men lämnade, likt så många andra, partiet till förmån för KD när det övergav viktiga kärnvärden och blev allt för vänstervridet och liberalt.

Har du några frågor, synpunkter eller förslag så tveka inte att kontakta mig på: christopher.dywik@kristdemokraterna.se eller 072-31 340 92.

Annonser

3 reaktioner på ”Om mig

 1. Hej Citoffer!!
  Vi såg din fina bild i brevlådan och har satt upp den i vårat rum. Vi ville bara önska Gott Nytt År!
  Kram från Linus och Rasmus.

  • Tack ska ni ha pojkar! Jag hoppas att ni hade en riktigt fin jul… Ni får lova att ni är riktigt snälla mot varandra och era föräldrar nu, så ses vi nästa gång någon är sjuk i Tvärskog.

   Juliga hälsningar
   Christopher

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s